winkeltas
Je winkeltas is nog leeg...

Informatie over de inhoud van deze website: Voor alle duidelijkheid wijst La Bella Moda, hierna te noemen La Bella Moda, ten aanzien van de website labella-moda.nl, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van La Bella Moda. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van La Bella Moda. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door La Bella Moda met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. La Bella Moda behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Op werkdagen voor 15:00 besteld is volgende dag bezorgd Bestelling afhalen in de winkel Verzendkosten vanaf €4,95

2017 La Bella Moda
KVK: 30197465 - BTW: NL176060522B01Top